Com cada any i dues vegades a l’any, toca la feixuga feina del canvi d’armari.

D’estiu a tardor i d’hivern a primavera, arriba el moment de guardar la roba d’una temporada a una altra, encara que cada vegada sembla que hi ha menys primavera i menys tardor… Però, saps com cal guardar correctament totes les teves peces?

Per realitzar un correcte canvi d’armari, el primer pas és seleccionar la roba que vols guardar per al següent canvi d’estació. El millor és treure totes les peces i aprofitar per netejar calaixos, lleixes, penjadors, etc. No només cal preparar la roba! Pots donar una segona oportunitat a aquestes peces que ja no vulguis: pots vendre-les o cedir-les a ONG, parròquies, associacions.

Importantíssim!!! La roba s’ha de guardar neta d’una temporada a una altra.

Si es guarda bruta correm el risc de trobar taques impossibles de treure la propera vegada que ens la posem, és recomanable posar una peça per perxa, si es pot, guardar-les en fundes transpirables que eviten que s’acumuli el pols sobre elles.

No oblidis la roba de llit! Llençols, mantes, edredons, nòrdics, cobrellits … El canvi d’armari també afecta el calçat i els complements.

Intenta no guardar la roba en llocs humits com soterranis o golfes. Un cop fet tot això, mai està de més un últim toc al teu armari, amb sabons o bosses aromàtiques que impregnin la teva roba amb una aroma suau.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋
En què et puc ajudar?